Студенти

Студентите од трета, четврта или последна година на некој од универзитетите во Македонија имаат можност за…
Филолошкиот факултет денес организираше работилница на која се подготвуваа пакетчиња за дечињата од Детското одделение во…
Yearly Edu Summit 2021 е четиридневен самит кој е организиран од страна на студенти за студенти,…
Факултетското студентско собрание на Факултетот за туризам и бизнис логистика започна акција наречена „Храна за секој…
Повеќе од 50 студенти од различни факултети при УГД и 10 професори и вработени на Универзитетот…
Страница 1 од 76
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…