АНКЕТА: Како се информираш?

Универзитетските медиуми спроведуваат анкета која има за цел да даде слика за потребите и навиките на младите и притоа да креира начин за нивно подобро информирање.

Твојата помош во одговарање на оваа анкета ќе значи многу за подобрување на информирањето преку универзитетските медиуми.

Биди искрен/а најмногу што можеш. Ќе ти одземе само 2 минути, а нам многу ќе ни значи.

АНКЕТА: https://forms.gle/YhVTnFJ524PWAp7r6

Одбележен под
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…