Работилница од областа на сајбер безбедноста во Штип и онлајн предизвик

На 17 април 2019 година (среда) во свечената сала на Кампус 2, УГД - Штип, со почеток во 12 часот, ќе се одржи работилница/настан од областа на сајбер безбедноста.

Работилницата ќе ја водат безбедносни експерти од фирмата H4 (https://www.hfour.com), во соработка со Факултетот за информатика при УГД.

Дополнително се организира и онлајн предизвик од областа на сајбер безбедноста и истиот можете да се најде на следниов линк: https://swisscheese.hfour.mk

Одбележен под
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…