Приказ на предметите според таг: studenti

Веќе добро познатиот авантурист Кристијан Митев, за кој медиумите известуваа како „заглави“ во Перу, моментално е сместен во државниот карантин во хотел „Ибис“.

Објавено во Студенти

Универзитетското студентско собрание на Универзитетот „Гоце Делчев“ се вклучува со акција за помош на студентите кои во ова време на криза немаат електронски уред или интернет.

Објавено во Студенти

Во период кога сме принудени на ограничено движење, онлајн учење и пролонгирано седење, постојат алтернативни форми на физичка активност.

Објавено во Студенти

Студенти од Франција, Португалија, Италија, Полска и Литванија еден семестар ќе се едуцираат на факултетите на Универзитетот „Гоце Делчев“(УГД)-Штип. Вкупниот број на студенти е 22, а се дел од студентската рaзмена, односно Еразмус плус програмата.

Објавено во Студенти

Студенти и професори од ФТБЛ активно учествуваа на Четвртата туристичка берза која беше организирана од страна на Националната асоцијација за дојдовен туризам на Македонија (НАИТМ), а се одржа во хотелот „Хилтон“ во Скопје.

Објавено во Студенти
Страница 8 од 78
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…