Приказ на предметите според таг: studenti

Во електронска анкета што ја спроведе Универзитетот „Гоце Делчев“ на 1059 студенти најголем дел од нив се изјасниле дека сакаат да полагаат електронски.

Објавено во Студенти

Ѓорѓи Ефремов е поранешен студент на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. По завршувањето на насоката Историја и археологија тој одлучил својата среќа да ја бара во Германија, каде што го затекнува кризата на коронавирусот.

Објавено во Студенти

Дел од студентите на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип својата иднина – професионална и лична – се одлучуваат да ја најдат и во европските држави, благодарение на можностите што се отвораат со признавањето на дипломите кои ги стекнуваат на УГД.

Објавено во Студенти

Страхил Тодоров е еден од најдобрите студенти во својата генерација на насоката Општа медицина на Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип, а од 2018 година, по завршувањето на студиите, е вработен во ЈЗУ Здравствен дом Велес.

Објавено во Студенти

Пандемијата на Ковид 19 го „зароби“ Иван Дуковски на брод во пристаништето во Мајами, единствено што досега му дозволи на интернационалниот крузер да се укотви и чека да помине корона кризата.

Објавено во Студенти
Страница 7 од 78
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…