Приказ на предметите според таг: studenti

Студентите на факултетите и академиите на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип на изборите на 4 декември ги избраа своите претставници во факултетските студентски собранија. На сите факултети и академии се реализираше тајно гласање за кандидираните студенти, а правото на глас можеше да се изврши со приложување на индекс или студентска легитимација.

Објавено во Студенти

Студентите од УГД и од Македонија имаат можности дел од своите студии да ги поминат во Франција, а најдобар начин да се запознаат со можностите и условите е преку Кампус Франс на Францускиот институт.

Објавено во Студенти

Автор на следниот текст е Лаура Стојанова, студентка на Медиумски студии и односи со јавноста, УГД - Штип. УГД лајф ги објавува текстовите како дел од реализација на праксата на студентите во медиумите во рамките на УГД

Автор на следниот текст е Иле Матеничарски, 4 година, Медиумски студии и односи со јавноста, УГД - Штип, 2019 година. УГД лајф ги објавува текстовите како дел од реализацијата на праксата на студентите во медиумите во рамките на УГД.

Сите заинтересирани студенти имаат право да се пријават на конкурсите кои се веќе распишани на сите факултети за избор на Факултетско студентско собрание.

Објавено во Студенти
Страница 9 од 78
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…