Приказ на предметите според таг: studenti

Студентите од Факултетот за информатика денес остварија средба со работодавачите од ИКТ индустријата. Целта на оваа средба е да се вмрежат идните работници со работодавачите и да можат полесно да се снајдат на пазарот на труд.

Објавено во Студенти

Студентите на Правниот факултет денес пред своите колеги одржаа симулирано судење на процес пред Европскиот суд за човекови права.

Објавено во Студенти

Студентите на Факултетот за медицински науки при УГД денес организираа акција за мерење на крвен притисок и шеќер во крвта.

Објавено во Студенти

Двојна одбојкарска програма ќе имаат можност да следат љубителите на спортот во Штип во сабота, 25 октомври. Во спортската сала „Јордан Мијалков“ свои настапи ќе имаат одбојкарските екипи на УГД.

Објавено во Студенти
Среда, 09 Октомври 2019 09:25

Бруцош – магазин за новите студенти

Универзитетот Гоце Делчев преку одделот за радио и ТВ изработи еден нов вид на магазин за сите студенти и средношколци.

Објавено во Студенти
Страница 10 од 78
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…