Приказ на предметите според таг: studenti

Министерството за образование и наука информира дека во тек е Повик за доделување на еднократна финансиска поддршка на студентите за плаќање на дел од партиципацијата во трошоците за студирање, дел од трошоците за сместување во студентски дом, односно на трошоците за приватно сместување.

По неколку месеци пауза како резултат на пандемијата ковид 19 и здравствената криза започнуваат спортските активности на УГД.

Објавено во Студенти

Честопати велиме дека студентите се најпрогресивната и револуционерна сила, која може да донесе позитивни промени во едно општество, а воедно и да придонесе за темелна промена на општествената матрица.

Објавено во Студенти

Уписите на факултетите и академиите на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип за академската 2020/2021 година веќе се во тек.

Објавено во Студенти

Сите новозапишани студенти на Катедрата за македонски јазик и книжевност на Филолошкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип во учебната 2020/2021 година ќе студираат бесплатно, информираат од Филолошкиот факултет.

Објавено во Студенти
Страница 6 од 78
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…