Приказ на предметите според таг: tehnologija

Единаесеттото издание на Стручно-научното советување од областа на подземната и површинската експлоатација на минерални суровини „Подекс повекс 2018“ со интересот на учесниците, како претставници на рударскиот сектор...

Објавено во Технологија

Во рамките на соработката на УГД со Политехничкиот универзитет во Гдањск (Полска), на УГД престојува Кржиштоф Малицки, советник на ректорот на Политехничкиот универзитет Гдањск за комерцијализација на интелектуална сопственост и раководител на ТТ паркот.

Објавено во Технологија

Тим од Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип претставуван од м-р Васко Златковски, м-р Дијана Насева и м-р Љубица Наскова од 15 до 19 ноември беше во посета на Центарот за трансфер на технологии во Полска, на Политехничкиот универзитет во Гдањск.

Објавено во Технологија

Уште еден научно-стручен труд од Електротехнички факултет при Универзитет „Гоце Делчев” беше презентиран деновиве на Меѓународна конференција во Австрија.

Објавено во Технологија

Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип учествуваше на Осмиот регионален и прв македонски Moodle moot, кој во организација на Академијата „Смилевски“ се одржа во Битола. На настанот беше претставена примената на електронското учење и платформата МУДЛ преку поставување курсеви, претставување на активностите и ресурсите, како и примена на МУДЛ во сите видови на образование.

Објавено во Технологија
Страница 4 од 16
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…